Over mij

 

Haar eerste CD, die ze in eigen beheer opnam, werd een succes. Om te horen of ze nou toch werkelijk een goede (jazz)zangeres was, zocht ze contact met Europe’s First Lady of Jazz, Rita Reys. Rita Reys liet telefonisch weten dat zij graag bereid was om de CD van Carin te beluisteren met dienverstande dat ze haar ongezouten mening mocht geven.

Na nog geen twee dagen liet Rita het volgende weten:

“Vaker krijg ik CD’s toegezonden en meestal haal ik ze na het horen van het eerste nummer uit de CD-speler. Weer iemand die denkt dat ze kan zingen. Van jouw CD heb ik alle 17 nummers met plezier beluisterd. Ik ben aangenaam verrast door je heldere en zuivere stem. Je beschikt over een prettig en warm stemgeluid met een perfecte timing. Je bent gezegend met talent en muzikaliteit",

Was getekend Rita Reys.

Een commentaar waar je bijna van naast je schoenen zou gaan lopen.

Zo niet Carin, immers zingen is het liefste wat ze doet en als geen ander wil ze haar toehoorders plezieren met haar mooie stem.

Door haar veelzijdigheid treedt Carin op bij onder meer jazz festivals, recepties en evenementen, trouw en rouwdiensten. Maar ook bij verpleeghuizen en bijeenkomsten van bijvoorbeeld “Vrouwen van Nu”. Voor deze gelegenheden heeft ze, naast een engelstalig, ook een nederlandstalig repertoire paraat.  Carin komt  zelfs gewoon bij u thuis,  als de gelegenheid daarom vraagt.