Repertoire

 

Om de diverse nummers te bekijken die Carin zingt kunt u op de subtitels klikken die onder het kopje repertoire hangen.

Jazz; Carin zingt het liefste Jazz en is leadzangeres bij een dans orkest en een bigband. Ze zingt vooral de ouwe gouwe nummers maar draait ook haar hand niet om voor wat nieuwe uitdagingen.

Musical  :  Carin was jaren aangesloten bij een musical gezelschap en zingt dit genre dus graag. Zowel nederlandstalig als engels is geen probleem.Cabaret, Les Miserables, Joe, the musical, The wizzard of Ozz, Elizabeth, Olivier, enz.

Nederlandstalig; Mooie nederlandse ballads maar ook de meezing nummers worden niet vergeten. Van Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Simone Kleinsma, Paul de Leeuw tot Frans Bauer, Andre van Duin en vele anderen.


Pop; Hoewel Carin geen disco tijger is staan er wel een aantal mooie pop en disconummers op haar lijstje, zowel van vroeger als van nu. Ze heeft een tijd in een coverband gezongen.

Kerst; Carin is gek op de kerst en het zal u dan ook niet verbazen dat ze vele mooie kerstnummers tot haar beschikking heeft. Van het klassieke Ave Maria tot All I want voor Christmas en alles wat daar tussen in zit.

Veel van de nummers die Carin zingt heeft ze naast het engels ook in het nederlands op haar lijst staan. Dus ook voor een ouder publiek wat de engelse taal niet machtig is wordt een optreden zo toch aangepast aan de doelgroep.

Neemt u gerust contact met Carin op. Indien u wenst, sturen wij u per mail een demo toe. 

U kunt natuurlijk ook hier op de website luisteren naar een gedeelte van de nummers van de cd van Carin onder de link muziek.