CD's en DVD

           De 5e cd is verkrijgbaar vanaf 1 juli 2017.  Een lekkere            easy listening jazz cd, getiteld "live, laugh, love"                        Ook van deze cd is een gedeelte van de opbrengst                    weer bestemd voor de hersenstichting.

18 november 2015 rolde de 4e cd van de pers. Oud-Hollandse nummers, heerlijk om met mee te zingen. Natuurlijk ontbreekt "het kleine cafe aan de haven" niet maar ook het mooie " Mag ik dan bij jou"  oorspronkelijk van Claudia de Breij staat er op. Ook van deze cd is de opbrengst weer bestemd voor het goede doel.

Carin heeft een mooie luister cd gemaakt met easy listening jazz nummers en een aantal nederlandstalige ballads genaamd Gewoon Ik.  Haar tweede cd is een kerstalbum genaamd, Kerst en Zo. Het derde album is uitgekomen op 1 november 2013 en bevat nederlandse kleinkunst nummers en deze cd draagt de naam, Voor Jou. Zij verkoopt deze cd's voor 5 euro per cd waarvan een gedeelte van de opbrengst naar de hersenstichting gaat.

De dvd van de theatershow Carin & Friends is voor 7,50 euro te bestellen via het contactformulier en ook hiervan gaat een gedeelte naar de Hersenstichting. Hieronder kunt u een nummer uit de show bekijken.